you cannot save people, you can only love them


bildkällor via pinterest

Jag har ungefär tre veckor kvar på mitt sommarlov. Just nu känns skolan så himla långt bort, men det ska bli väldigt kul att läsa svenska igen till hösten. Men innan dess ska jag stanna kvar i den här bubblan av sovmornar, gamla filmer (igår såg jag Eva och Adam – Fyra födelsedagar och ett fiasko), bildredigering, rensning inför flytten och äventyr med mina fina kompisar. Jag är glad över allt jag har upplevt i sommar hittills, jag är nöjd med hur det är nu och jag ser fram emot hösten. Det kanske kallas för balans.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s