Hundar och solnedgångar

Hundvakt

Min lördag började med bröllopsfotografering av ett vackert brudpar under deras vigsel och en porträttfotografering nere vid havet. Det var magiskt. På kvällen körde jag mina föräldrar till en fest och sedan åkte jag ut till min bror (som också var på fest) för att vara hundvakt till lilla Sam. Eller ja, han är inte jätteliten längre. Han växer så fort nu.

HundvaktHundvakt

Vi kastade boll utomhus och jag lyckades med konststycket att kasta upp den på garaget (tidigare har jag kastat upp en leksak i ett stort träd). Men vi hittade en annan och Sam sprang glatt och hämtade den.

HundvaktHundvakt

Alltså jag orkar på riktigt inte hur söt han är.

HundvakthundvaktHundvaktHundvakt

Kolla så stor han har blivit!

Hundvakt

HundvaktHundvakt

Sedan gick vi in och hängde lite med katten också.

HundvaktHundvakt

Två gullon.

Hundvakt

Himlen färgades rosa och vi hade det mysigt tills vi skulle hämta mina föräldrar sent på kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s