New york, baby

11325370_851026458267345_1654281226_n_5631342eddf2b308d2d59024

Jag har drömt om att åka till New York tillsammans med min bästis Maria i så himla lång tid. Kanske började drömmen gro när vi blev besatta av sex and the city i tonåren, men det känns som att det alltid har funnits där. Den där ouppnåliga drömmen om ett äventyr långt långt borta. Till slut bestämde vi oss bara. Man kan inte bara gå runt och drömma om någonting som faktiskt är rimligt att genomföra. Ikväll bokade vi flygbiljetter till våra drömmars stad. Kanske, eller förmodligen, har vi byggt upp en alldeles orimlig förväntan, men jag kan knappt vänta tills planet lyfter om ungefär fem månader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s