Oktober

Jag har insett, och jag tror att jag inser det varje höst, att oktober är min favoritmånad på året. Efter en intensiv start på höstterminen har det börjat lugna ner sig lite och nya rutiner har äntligen börjat landa. Och naturen är sådär smärtsamt vacker i eldsprakande färger. Förra helgen gick jag en långpromenad med Alice och hade kameran med. Det såg ut ungefär såhär:

höstpromenad med alice
höstpromenad med alice

höstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alicehöstpromenad med alice

Tror att Alice också gillar hösten, hon blir ju nästan kamouflerad och hur coolt är inte det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s