hej!

Hej och välkomna till sandyinwonderland.se! Jag tänker att de flesta som kikar in här redan vet vem jag är, men här kommer iallafall en presentation. Tidigare bloggade jag på sandyinwonderland.blogg.se (som kommer finnas kvar) men nu tänkte jag hänga här på min egen domän i fortsättningen! Min plan är att flytta över så många inlägg som möjligt från den gamla bloggen, åtminstone de inläggen jag är mest nöjd med.

Paris!
Paris!

Jag heter Sandra, är 25 år och bor i Malmö. Just nu är jag inne på min sjunde termin på ämneslärarutbildningen på Malmö Högskola och om 1,5 år är jag färdigutbildad gymnasielärare i svenska och religion.

Mitt bloggnamn kommer från en teckning jag fick av min gymnasiebästis Louise. Hon hade ritat Alice i underlandet (som jag älskade och fortfarande älskar) och skrivit Sandy in wonderland. Tyckte det var så fint så det fick bli mitt bloggnamn när jag började blogga på blogg.se och nu hänger det fortfarande kvar.

höstpromenad med alice
höstpromenad med alice

Ett tecken på att jag fortfarande älskar Alice i underlandet är att jag döpte min hund till just det. Alice är en blandning mellan shetland sheepdog, chihuahua (måste googla VARJE gång jag ska skriva det), papillon och terrier. Och cirka det bästa, finaste och gulligaste jag vet. Jag tog över Alice från en vän när hon var ett år gammal, och nu är hon så självklar i mitt liv.

Hundvakt
Hundvakt

En annan hund som ibland syns på bloggen är min brors labrador Sam. Hundar (och djur överhuvudtaget) är på riktigt något av det bästa jag vet och jag tänker ofta på att jag egentligen borde ha en kennel eller jobba på ett hundshelter. Kanske någon gång i framtiden.

HK5A9074
HK5A0295

Förutom att plugga så arbetar jag som fotograf, och framförallt fotograferar jag bröllop och porträtt. Dessa bilderna är från mina senaste fotograferingar med en yogalärare och min kusin Frida som håller på med sporten drill. Just nu finns jag mest på Facebook och Instagram, och snart är även min hemsida färdig.

Födelsedagsbrunch för Maria på Mossbylund!
Popaganda 2015!

Detta rödhåriga lyckopillret syns ofta på bloggen. Min bästis Maria som gör mig trygg, lycklig och glad. Som kanske känner mig bäst (förutom min mamma), som aldrig dömer mig, som älskar mig när jag minst förtjänar det och som jag både drömmer och genomför drömmar med. Vi har gjort en vänskapstatuering i form av evighetstecknet – ungefär så länge vi tänkte vara bästisar.

Vi har en podcast ihop som heter Sandra och Marias podcast. Den kan man lyssna på här och så har vi även en facebooksida.

När jag frågade henne hur hon skulle beskriva mig svarade hon: Sandra är min bästa vän sedan över tio år tillbaka. Sandra älskar äventyr och resor men är också i behov av ett stort mått lugn och ro för att samla kraft. Sandra får mig att bli modigare och tacka ja till saker eftersom hon själv inte är rädd för någonting alls. Sandra är dessutom otroligt kreativ och vågar drömma stort. Det som gör henne till en bra vän är att hon alltid får mig att skratta och att hon har förmågan att se på mig om något är fel. Jag kan liksom inte lura henne. Det är en ynnest att få ha en sådan person i sitt liv, som alltid ser en. Det beundrar jag.

Jag dör så fint ♥

första snön och några detaljer i sovrummet
sovrumshyllan och nya växter

Jag har precis flyttat till en större lägenhet och framöver kommer jag visa hur det ser ut i mitt nya hem.

130årsfesten!
födelsedagsbrunch på Mossbylund!

Två av mina absolut viktigaste personer i livet är mina föräldrar. Det är verkligen en ynnest att ha så fina personer som alltid ställer upp, tror på mig och har gett mig oerhört bra förutsättningar genom min uppväxt. Jag är så tacksam.

Paris!Paris!

Jag och Maria har sedan några år tillbaka som tradition att åka till Paris en gång om året. Efter att ha varit där varje år sedan jag åkte dit för första gången med skolan under gymnasiet har jag förälskat mig i staden och tröttnar aldrig. Vi kommer alltid ha Paris.

Popaganda 2015!
Champagnefrukost, Köpenhamn Pride och födelsedagsfest!

Andra saker jag gillar utan inbördes ordning: Harry Potter, rymden, nördig fakta om olika religionsrelaterade saker, bubbel, mina kompisar, musik som känns, mässing, familjekanaler på youtube, tv-serier som innehåller något övernaturligt och kärleksdrama, kaffe med mjölk, eftermiddagssol, bada badkar, choklad, hösten, att titta på bra filmer flera gånger om, Monki, julen, ostbågar, när det blir som jag har förväntat mig men samtidigt det oväntade, konfetti, rödvin, valar, balett, fint porslin och mycket mycket annat.

Hoppas att både ni och jag ska trivas här! ♥

En reaktion på ”hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s