✂✂✂

12393869_1273046009389233_1977245872_n.jpg
Före och efter

Funderade häromdagen på hur skönt det vore att klippa av mitt långa hår och ha det kort igen. För er som inte känner mig så brukar det hända emellanåt, att jag sparar ut håret långt och sen ryker det plötsligt. Så jag bokade klipptid och idag blev det kapat till nyckelbenen. Känner mig som en ny människa, härligt att ett frisörbesök kan bidra med just det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s