ain’t no party like a Gatsby party

Namnlöst-1.jpg

I skrivande stund har jag precis kommit ur duschen och nu påbörjas fixet i form av att måla naglarna, sminka mig med så mycket glitter att jag bländar alla jag möter, locka håret och hoppa i en svart klänning. Ikväll firar jag in det nya året med tre fina personer, först middag och sedan nyårsfest på Moriskan som har The Great Gatsby-tema. Festligt va? Ska bara intala mig själv att jag är frisk också, så blir det säkert en superhärlig kväll. Ha en underbar nyårsafton så hörs vi 2016! ♡♡♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s