the bad news – nothing lasts forever. the good news – nothing lasts forever. go.

Namnlöst-1.jpg
bildkällor via pinterest

Jullov. Eller något liknande åtminstone. Jag tittar på film efter film, går och lägger mig sent, verkar aldrig bli av med förkylningen och känner mig väldigt inspirerad. Belöningen efter att ha slitit med uppsatsen dagarna innan jul och i mellandagarna. Igår kom min första beställning från Mathem och jag har därmed uppfyllt mitt första nyårslöfte. Det känns bra.  Nu ska jag hälla upp en till kopp kaffe, fortsätta fixa iordning min skrivbordshörna och kanske börja rensa garderoben senare idag. Jag vill bara rensa, städa och organisera. Tänk om en alltid kunde vara ledig och känna harmoni.

Förresten. Det kommer tyvärr ingen podd idag. Vi har bestämt oss för att börja släppa avsnitt varannan vecka istället, eftersom vi tror att kvaliteten kommer bli bättre då. Vi älskar att podda men det är svårt att hitta bra saker att prata om varje vecka (ska vi vara helt ärliga händer det inte så mycket i våra liv), så för att kunna göra en ännu bättre podd kommer vi under en period testa att släppa nya avsnitt varannan vecka istället. Tack för att ni lyssnar! ♡

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s