start somewhere

Namnlöst-1.jpg
bildkällor via pinterest

Det är söndag och jag dricker kaffe, läser kurslitteratur, städar, lagar mat inför veckan och ser de sista avsnitten på den sista säsongen av Downton Abbey. Så sorgligt att det inte finns fler säsonger, jag vill aldrig skiljas från mina favoritkaraktärer (som för övrigt är, utan inbördes ordning: duon Mrs Hughes & Mrs Patmore, Sybil, Mr Carson, Mary, Tom, Edith, Anna, duon änkegrevinnan & Isobel och Daisy).

Annars längtar jag mest tills det är lite varmare så att en slipper vinterjackan, till New York och till jag får lite struktur på vardagen så jag slipper känna mig stressad varje dag. Hoppas ni har ett fint avslut på veckan! ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s