58. En ätstörd värld

Processed with VSCOcam with g3 preset

Ett nytt avsnitt av er favoritpodd! I veckans avsnitt pratar vi om min detox, våra senaste blocketfynd och om allt nytt vi måste köpa inför new york-resan. Om lyckan över beyoncebiljetter, vikten av att anpassa sig i relationer och lyckade kompisdejter. Maria berättar om sin upplevelse av dokumentären Amy och menar att den har fel fokus, vilket leder in till en diskussion om ätstörningar. Även om man känner sig oberörd så blir man påverkad på olika sätt i vår ätstörda värld och vi har alla ett ansvar inför varandra. Ni hittar oss på sandraochmariaspodcast@gmail.com och på vår facebooksida! Tack för att ni lyssnar, puss ❤

Avsnittet hittar ni HÄR!

Annonser

En reaktion på ”58. En ätstörd värld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s