vi rör oss när allt står still

tulpanertulpanertulpaner

Jag har haft ungefär världens mysigaste helg. I fredags lämnade jag in en uppsats en timme innan deadline (alltså 23:00) och det var så himla skönt efter några dagars intensivpluggande till sena kvällar. Efter det var jag värd en ledig helg. På lördagen fick jag besök av mina föräldrar och vi åkte till villa- och trädgårdsmässan där vi spenderade några timmar tillsammans. Jag hittade några blommor som stått på min blomönskelista (hur gammal är jag egentligen) ett tag så jag var glad. På kvällen mötte jag upp Maria och Linnea för att äta pizza och spela biljard innan vi fortsatte kvällen hemma hos mig med mera vin och häng. Så glad att jag har dessa två fantastiska personerna i mitt liv. På söndagen poddade jag och resten av dagen tittade jag och Linnea på första säsongen av 30 grader i februari. Det var länge sedan jag var så avslappnad på en helg och det var verkligen välbehövligt.

Snart är denna dagen över och vi har överlevt ännu en måndag, hörrni. Om 11 dagar åker vi till New York och jag har nog fortfarande inte riktigt fattat det. Herregud vad jag längtar. Tulpanerna på bilderna fick jag av mamma i helgen förresten, tack fina fina mamma. De gör mig glad varje dag.

tulpanertulpanertulpaner

Annonser

3 reaktioner på ”vi rör oss när allt står still

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s