den bästa stunden på hela veckan

fredag

Denna bilden tog jag för ungefär en kvart sedan och nu sitter jag fortfarande här med eftermiddagssolen i ögonen och Alice ligger bredvid och sover. Kanske är detta den bästa stunden på hela veckan, fredagseftermiddag med hela helgen framför sig. Idag har jag haft sovmorgon, varit i skolan i två timmar med Agnes och gått på stan efteråt. Känner mig mer harmonisk än jag gjort på länge. Om exakt en vecka åker vi till New York. Tror att jag ska börja packa ikväll och titta på sex and the city för att komma i stämning. Fin fredag på er!

2 reaktioner på ”den bästa stunden på hela veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s