mot andra sidan av atlanten

11325370_851026458267345_1654281226_n_5631342eddf2b308d2d59024

Det är väldigt svårt att fokusera och tänka på något annat än att jag flyger till New York i eftermiddag. Jag och min bästis Maria ska spendera 8 hela dagar i våra drömmars stad och vi har ett långt google drive dokument med planer på vad vi ska göra. Det känns så skönt att vi har mycket tid på oss, att vi förhoppningsvis inte behöver känna oss stressade över att hinna med allt vi vill.

Jag har aldrig flugit så långt innan (Maria är ett pro som har varit i Asien), så jag har funderat väldigt mycket över hur jag ska underhålla mig själv på planet. Har ett gäng filmer på datorn, böcker, tidningar och podcasts på telefonen. Det borde väl räcka? Men mest av allt hoppas jag såklart att jag kan sova. Och inte bli ännu mer förkyld (japp, jag är sjuk igen) på kuppen. Bara tanken på hur det kommer kännas när vi går på Manhattans gator ikväll (inatt) framkallar fjärilar i min mage. Vi hörs på andra sidan atlanten!

Annonser

En reaktion på ”mot andra sidan av atlanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s