home is where your heart is

1170108_256470814685672_1524945413_n.jpg
Se fler mobilbilder på min instagram, @sandraberg

Hej från en trött och förvirrad tjej. Det känns så konstigt att vara hemma i Malmö igen. Så enkelt det går att bygga upp rutiner och känna sig hemma någon annanstans. Vi landade igår 11.30 lokal tid och jag hade sovit kanske en timme under natten. Inatt sov jag femton (!) timmar och jag har varit så förvirrad hela dagen. Har inte kunnat tänka en vettig tanke eller kunnat ta några bra beslut. Ikväll blev jag iallafall bjuden på middag hos Linnea och det var väldigt mysigt. Jag och Maria fick berätta om vår fantastiska resa och så åt vi cannelloni och drack lite rödvin. Herregud vad det känns som att jag ligger efter med verkligheten nu, så mycket som måste göras. Jaja, det löser sig. Det gör det alltid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s