☼ sommarlov ☼

IMG_5029.JPG

Jag har sommarlov nu. Det har känts så himla avlägset så länge, som något jag har strävat efter men knappt vågat tro ska hända. Som ni kanske ha förstått vid det här laget har denna hösten och våren varit minst sagt hektiska. Jag har bl.a:

✍ flyttat till en lägenhet som jag älskar
✍ kämpat svinhårt i skolan
✍ parallellt undervisat en klass i svenska under hela vårterminen
✍ gjort min drömresa till New York med min bästis och varit i London med Linnea och Emelie (bilder från båda dessa resorna är på gång, jag lovar)
✍ haft min näst sista praktik
✍ knappt bloggat. Eller fotograferat. Två saker jag verkligen vill ägna mig betydligt mer åt denna sommaren

bullar till klassenbullar till klassenbullar till klassen

I onsdags hade jag min sista lektion med min allra första klass. Min fantastiska klass med alldeles ljuvliga personligheter. Som jag har fått se växa och utvecklas, i takt med min egen utveckling. Vi hade bullfest (jag bakade bullar hela tisdagskvällen) och lekte lekar, jag fick en chokladask och massa kramar tillsammans med så fina (så jävla fina) ord. Jag är så tacksam.

Det uteslutet allra bästa sättet att lära sig något är att slänga sig ut i verkligheten och praktiken, det har jag insett nu. Det känns väldigt tryggt (vilket är skönt för en trygghetsnarkoman) att ha fått möjligheten att testat på att ha en klass på riktigt inför mitt framtida arbetsliv. Och nu vet jag att jag klarar av det, även om jag såklart kommer och behöver utvecklas på flera områden. Men jag kan det här, och det känns helt rätt för mig. Vilken vinst, va.

IMG_5045.JPG

Men nu är det alltså paus i tre månader. Inget jobb (förutom några få bröllop) och ingen skola (trots att jag kom in på Harry Potter-sommarkursen). Sommarlov. Mitt sista riktiga innan jag är utbildad gymnasielärare. Vilken klyscha; men herregud vad jag ska njuta.

Och hörrni, jag vågar inte lova något men tanken är att jag ska hänga väldigt mycket på denna bloggen i sommar. Så titta gärna in och säg hej ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s