Stan Smith

stan smith!
stan smith!

Kolla vad jag hämtade ut på posten häromdan:

stan smith!

Ett par Stan Smith från Adidas i färgen white/navy!

stan smith!stan smith!

Har suktat efter så jäkla länge och gjorde till sist slag i saken.

stan smith!

Mina första vita sneakers (förutom converse) everrr. Och första från Adidas tror jag. Vågar knappt använda pga vill att de ska va såhär skinande vita för alltid.

2 reaktioner på ”Stan Smith

  1. Jag har fått lära mig från en som jobbat i skobutik att det hjälper om du impregnerar dem ca en gång/vecka (hehe) och tvättar av dem direkt när de blivit smutsiga. Det är ju ett heltidsjobb i sig men en kan ju försöka göra åtminstone hälften så håller de sig nog fina! Ångrar att jag inte var mer noga med mina för nu är de inte så fina längre. Tror väldigt mycket på impregneringen iaf, åtminstone en gång/mån!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s