lugnet innan stormen

lugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormenlugnet innan stormen

Jag knäppte några bilder på lägenheten (mest vardagsrummet) innan min födelsedags- och inflyttningsfest i lördags, lugnet innan stormen. Min mamma hängde hemma hos mig hela dagen innan och hjälpte mig att storstäda, så snällt av henne. Och fint blev det, kanske så fint som det någonsin kommer vara hehe. Det börjar förresten kanske bli dags med en ordentlig apartment tour? Fixar det nästa vecka, ska bara bestämma mig för om det ska bli vanliga bilder eller kanske rörlig bild. Vad tycker ni?

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Helsingborg och gå på picknickkonsert tillsammans med Maria. Vi ska äta goda saker, sitta i gräset med solen i ögonen, dricka rosébubbel och lyssna på finfin musik. Det blir grejer det. Ha en fin fredag, hörrni!

Annonser

2 reaktioner på ”lugnet innan stormen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s