forgiveness is me giving up my right to hurt you for hurting me. forgiveness is the final act of love.

Hej och host host från sjukstugan. Jag har varit dunderförkyld i exakt en vecka och är extremt trött på att hänga i horisontellt läge antingen sovandes eller tittandes på en film. Trodde aldrig jag skulle säga det (mvh filmälskarn), men att titta på film är inget jag är direkt sugen på för tillfälligt. Bara att kunna lämna hemmet för längre än tio minuters hundpromenader känns just nu exotiskt. Idag har min fina mamma hållit mig sällskap och gjort ungefär det bästa någonsin, dvs städat upp denna svinstia till hem som har förfallit sedan förkylningen slog läger i min arma kropp. Hon har också lagat mat till mig, fått mig att skratta och klappat mig på pannan, en kan ju bli tårögd för mindre ♡♡♡

Nu är det iallafall augusti och jag har en hel del härliga saker att se fram emot. Spännande fotouppdrag, inte mindre än två festivaler och så tänker jag försöka njuta av sommaren så mycket jag bara kan innan höstterminen drar igång i början av september. Ska bara bli frisk först.

Namnlöst-5.jpg
bildkällor via pinterest

Några tankar utifrån bilderna ovan: 
☞ Iskaffe ser så jävla gott ut men det är inte min grej.
☞ Varför äter jag inte frukost i sängen? Typ varje dag?
☞ Måste ta fler hål i öronen. Väldigt snart.
☞ Varför har jag typ inget rosa i min garderob? Svinfint ju.
☞ Måste tänka mer nu och inte sen. Som alltid.
☞ Längtar till den dagen jag har ett fint badrum.
☞ Choklad, hästar och vackra blommor = livets grej.
☞ Beyoncécitatet om förlåtelse är ungefär det bästa jag läst om kärlek på evigheter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s