malmöfestivalen

malmöfestivalen

Häromveckan var det ju Malmöfestivalen och den första festivaldagen mötte jag upp Martina på gustav adolfs torg för att hitta något att äta! Valet föll på Casual som serverade tacos.

malmöfestivalen

Halloumitacos som visade sig vara heaven.

malmöfestivalen

Här är hon! Min gulliga kompis som jag gick i samma gymnasieklass som.

malmöfestivalenmalmöfestivalen

När vi var färdigätna mötte vi upp Maria, Linnea och några av hennes arbetskollegor vid Hedmanska gården där vi skulle se Ann Heberleins show Livet, döden och meningen med allt. Gillar verkligen Ann Heberlein, hon är så rå och rolig och smart. 

malmöfestivalenmalmöfestivalen

Efter ett stopp hemma hos en av Linneas kollegor avslutade vi kvällen på Stortorget där The Sounds spelade. Det var flera år sedan jag såg det bandet så det var väldigt kul att återse dem och få massa flashbacks från tonåren när jag lyssnade som mest på dem.

Andra festivaldagar som inte blev förevigade med kameran var lördagen och onsdagen. På lördagen hängde jag där några timmar på dagen med mina föräldrar och vi åt god mat, gick i lite affärer, fikade på Lilla Kafferosteriet och åt churros innan vi åkte hemåt igen. På onsdagen åt jag langos med Linnea och hennes klasskompis innan vi mötte upp fler på Stortorget där vi såg Emil Jensen från öltältet.

Årets malmöfestival var inte i närheten av vad den har varit för mig, tidigare år har jag hängt där majoriteten av dagarna och det har verkligen varit en viktig del av sommarens sista månad. Det var inte så detta året, men det är helt okej. Det var fint ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s