nu är det höst

höst.jpg
bildkällor via pinterest

Eftersom det är terminstart för min del idag och det endast är några dagar kvar av augusti bestämmer jag att det är höst nu! Och jag känner mig ganska redo för den. En ledig sommar var precis vad jag behövde, jag har verkligen hunnit komma ner i varv och börjar längta efter ett lite mer späckat schema. Det trodde jag inte riktigt i våras, när allt var kaos och jag var nära att kollapsa. För att höstpeppa ordentligt tänkte jag lista några saker jag ser fram emot:

Plugga: Idag inleder jag min nionde termin på ämneslärarutbildningen. Jag kan inte förstå att det bara är två terminer kvar tills jag tar min examen. Att detta är min sista hösttermin. Även om utbildningen har känts som en evighet så har det gått så fruktansvärt fort. I höst har jag också min sista praktikperiod vilket känns väldigt vemodigt. Jag älskar min praktikskola och jag kunde inte fått en bättre handledare.

Åka till Göteborg: I mitten av september åker jag och mamma till Göteborg en helg och det ser jag verkligen fram emot! Har ni några göteborgstips får ni hemskt gärna lämna dem i kommentarsfältet. Vi älskar inredningsbutiker och härliga ställen att fika/äta på!

Åka till Paris: I oktober åker jag till Paris med Maria och Linnea! Jag och Maria brukar ju åka dit varje år, och detta året tar vi med oss Linnea och visar henne varför vi älskar staden. Ska bli så himla roligt och fint att uppleva Paris på hösten också.

Jobba: Jag ska jobba lite i höst men betydligt mindre än i våras. Jag har ett heldagsbröllop jag ska fotografera och två konfirmandläger där jag ska vara hjälpledare. Förhoppningsvis lite vikarierande på skolan där jag har praktik också, jag har redan några lektioner inplanerade men hoppas såklart på fler.

Fokusera på Sandra 2.0 ordentligt: Eftersom min vår var så stressig och sommaren mest handlade om återhämtning har det inte varit så mycket fokus på Sandra 2.0. Men nu jäklar! På vissa delar känner jag att jag åtminstone är påväg, men andra delar behöver definitivt jobbas på. Detta får kanske bli mitt höstlöfte16?

3 reaktioner på ”nu är det höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s