it was her chaos that made her beautiful

Namnlöst-22.jpg
bildkällor via pinterest

Hej måndag! Världens klyscha, men herrejävlar var fort denna helgen gick. Efter att ha varit ledig hela sommaren har jag haft lyxen att vardagar och helger varit flytande och inte känt så mycket stress över att hinna med saker. Men efter en intensiv första vecka i skolan kom en efterlängtad helg där jag ville hinna med att vila så mycket som möjligt och samtidigt komma ikapp med allt annat än skola som hade kommit på efterkälken. Jaja, ska sluta klaga nu. Det är inte som att jag är ensam om att ha dessa bekymmer. Här är några saker som händer i veckan:

☁︎ Idag ska jag först hänga i skolan i några timmar för att börja på ett pararbete som ska examineras inom några veckor. Sedan ska jag till Lund för att vikariera och efter det träffa min handledare för att börja planera inför min sista praktik.
☁︎ Imorgon ska jag vikariera igen några timmar och på kvällen ska jag träna indoor walking!!! Nu har jag skrivit det här också och FÅR inte ställa in. Även om det blir stressigt så måste det bli av eftersom denna kroppen skriker efter träning. Tänker att jag ska träna minst en gång till denna veckan.
☁︎ På onsdag har jag seminarium i skolan och på kvällen ska jag och några andra på föreläsningen Alla Bibelns kvinnor med Blazenka Scheuer på CTR i Lund! Föreläsningen ingår i en serie som Samarbetsrådet för kristna och judar anordnar, tips tips.
☁︎ På lördag har Maria dagsfest för att fira sin födelsedag och att hon har flyttat! Dagsfest alltså, genialt. Ska bli så kul!
☁︎ I övrigt tänkte jag försöka börja hålla en ny bloggrutin vilket innebär att ett inlägg dyker upp alla dagar måndag → fredag klockan tio på förmiddagen. Vill ni att jag ska blogga om något särskilt den närmaste tiden? Vad vill ni läsa om/se bilder på?

Fin vecka på er! ♡

Annonser

2 reaktioner på ”it was her chaos that made her beautiful

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s