☞ Göteborg

Idag åker jag och mamma till Göteborg över helgen! Vi brukar åka på liknande resor (antingen hit eller till Stockholm) varje år och det är väldigt roligt att hänga med sin mamma på det sättet utanför vardagen liksom. Särskilt nu när vi är lika mycket kompisar som mamma-dotter. Det är väldigt lyxigt att ha sin mamma som en av sina bästa kompisar. Göteborg är också en stad som känns så himla mysig, trygg och härlig. Det är ingenting som skaver med den staden för mig.

Något av det bästa mamma och jag vet är inredning och det är kanske också därför vi gillar Göteborg så mycket. Det känns lite som ett inredningsmekka. Så nu ska vi spendera de närmsta dagarna med att gå i inredningsaffärer, fika, upptäcka nya guldkorn, äta god mat och bara hänga utan massa stress och måsten. Välbehövligt mitt i en ganska hektisk vardag. Här kommer några bilder från förra året när vi var i stan:

Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!Göteborg med mamma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s