en vanlig tisdag i livet

en vanlig tisdag i liveten vanlig tisdag i liveten vanlig tisdag i liveten vanlig tisdag i liveten vanlig tisdag i liveten vanlig tisdag i livet

Här har jag befunnit mig ungefär hela dagen. Vid mitt köksbord där jag har lyssnat på lugn musik, druckit kaffe och börjat planera inför min sista praktikmånad som börjar nästa vecka. Denna gången är det medeltiden som litterär epok och kristendomen som står i fokus för min del, och det ska bli roligt eftersom det är två delar jag aldrig undervisat om tidigare. Har fortfarande inte riktigt förstått att detta är sista gången någonsin jag har praktik på lärarutbildningen. Kanske min sista tid någonsin på just den skolan. Vemodet inför det. Tacksamheten inför att jag hamnade på just den skolan med just den handledaren. Det kunde inte ha blivit bättre för mig.

Jag känner ett väldigt stort bloggsug just nu. Att dokumentera och dela med mig. Att ha bloggen som en plats där jag kan vara kreativ och ta en paus från allt annat i vardagen. Det känns fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s