en ledig helg

Har ni hört klyschan att ju längre tiden går desto svårare är det att börja blogga igen? Den stämmer. Men jag har verkligen saknat att blogga och nu är jag officiellt tillbaka!

I torsdags avslutade jag en kurs i skolan och nästa börjar inte förrän på tisdag = ledig i fyra (!) dagar. Jag firade med att cykla till Blomsterpigan efter skolan och gick loss på snittblommor.

bukett
bukett

Det resulterade bland annat i en liten bukett med orange ranunklar och eucalyptus. Helvete vilken ljuvlig kombo, om ni frågar mig.

Varje gång jag leker hobbyflorist och komponerar ihop egna buketter tänker jag hur roligt det vore att jobba som florist och vilket hantverk det verkligen är. Vem vet, någon gång i framtiden arbetar jag kanske i en blomsterbutik. Det hade varit fint.

bukett
bukett

Min ledighet har hittills bestått av sovmornar, långpromenader i regnet med Alice, tusen podcasts, städning, veckohandling och en ljuvlig lördagskväll med Maria innehållandes pulled oumph-tacos och bubbel framför Så mycket bättre.

Ibland kan jag känna mig lite tråkig som inte tar tillvara på ledig tid bättre och verkligen hittar på saker utanför hemmet. Men samtidigt är det just det här jag längtar efter när jag har mycket att göra, att bara kunna skrota runt hemma och göra det jag mår bäst av – vilket innebär att inte göra särskilt mycket alls. Jag får väl acceptera att en kopplar av på olika sätt. Vissa genom att flänga runt och göra roliga saker och andra genom att vara hemma en hel helg.

Vi hörs snart igen. ♡

Annonser

2 reaktioner på ”en ledig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s