just wing it. life, eyeliner, everything.

sovrum

Jag har inte varit riktigt nöjd med mitt sovrum sedan jag flyttade in i lägenheten för lite mer än ett år sedan. Det har helt enkelt inte känts rätt utan mest rörigt och fel. Men i helgen lade jag tid på att verkligen få det som jag ville och nu är jag SÅ nöjd! Häng med på en liten rundtur:

I sovrummet har jag två byråer där jag förvarar kläder, och ovanpå den ena ser det ut såhär. ↑

sovrum

När jag har köpt snittblommor tidigare har dessa framförallt fått bo i vardagsrummet och i köket. Men nu är det alltså dags att lägga lite kärlek på sovrummet också så nu står det små vaser med godis även här.

sovrum

Denna bokstavstavlan köpte jag på Granit när jag var i Göteborg för ett tag sedan (bilder från den resan kommer i veckan!). Fin va? Älskar citatet.

sovrum

Förra veckan hittade jag äntligen en kruka i form av ett dockhuvud! Har varit på jakt efter en så himla länge men de jag har sett har varit hutlöst dyra. Materiell lycka, mmm.

sovrum

En vit ranunkel i en vas från Lagerhaus.

sovrum

Klockan är ett pinterestsamarbete med det australienska märket Kapten & Son och fatet med valen på kommer från en ny favoritinredningsbutik i Paris.

sovrumsovrum
sovrum
sovrum
sovrum

Såhär ser den andra byrån ut!

sovrumsovrum
sovrum
sovrum

Där hänger mina favoritsmycken.

sovrum
sovrum
sovrum

En hylla mellan byråerna och sängen.

sovrum

Ovanför sängen hänger en hylla som ser ut såhär.

sovrum

Två prints från Lagerhaus.

sovrum

Boxar från Hay.

sovrumsovrumsovrum

Och två vaser med torkade blommor.

sovrum

Sängen är ett steg närmare en hotellsäng med två nya stora kuddar bakom de små.

sovrum
sovrum

De är klädda i linneörngott från H&M och det blev precis så bra som jag hade föreställt mig. Jag har investerat i sänglakan i linne också, men de får ni se en annan gång för de tvättades när jag tog dessa bilderna. Så jäkla nöjd med detta rum! ✭✭✭

Fler inlägg om sovrummet:
 månlampan
ett moln i taket

2 reaktioner på ”just wing it. life, eyeliner, everything.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s