celebrate every tiny victory

pint.jpg
bildkällor via pinterest

Jag är så glad att det är måndag och ny vecka. Är överlag väldigt förtjust i nystarter och därför är det skönt att varje måndag kan ses som en slags nystart. Förra veckan var ingen bra vecka. Ingenting kändes roligt, allt var grått och jag hade någon slags kliande ångest i hela kroppen. Ställde in träningar (tog mig i kragen och tränade på helgen, men ändå) och var nära att strunta i skolan fastän vi har relativt få lektionstillfällen. Jag ville inte göra någonting men mådde dåligt när jag gjorde just ingenting. Kände mig så fruktansvärt obalanserad.

Men jag överlevde. Och nu tänker jag se denna veckan som ett nytt vitt blad som jag får möjlighet att fylla med det jag vill. Det blir bra det här, hörrni.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s