1. Årets bästa instagram-bild (#decut2016)

Hepp hepp! Jag har bestämt mig för att hänga på Emma Sundhs 31 bloggutmaningar att ta sig an i december! Jag vill verkligen blogga mer frekvent och jag tänker att detta är ett bra sätt att genomföra det. Superklyschigt men ofta tänker jag att bloggande är som träning – när en får in en rutin så blir startsträckan så mycket kortare.

Idag ska jag visa min bästa instagram-bild från 2016 och såhär ser den ut:

13715105_286523468388291_1769557825_n.jpg

Denna bilden på Brallan (ett av många smeknamn på Alice…) tog jag under en av (för) många dunderförkylningar jag haft detta året. Det gör på riktigt lite ont i hjärtat så jäkla gullig hon är på denna bilden? Och alltid annars för den delen. Känner mig så blessed av att ha denna fantastiska varelsen i mitt liv. Hon gör varje dag bättre och är typ det bästa jag vet. ♡♡♡

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s