4. Mitt största guilty pleasure (decut2016)

Skärmavbild 2016-12-04 kl. 21.28.03.png

Jag tycker att guilty pleasures är ett ganska fjantigt fenomen. Varför ska en skämmas för något en gillar att göra? Så jag stryker helt sonika ordet guilty och fokuserar på ett av mina främsta pleasures istället, nämligen youtube!

Det var inte särskilt många månader sedan jag började hänga allt mer på youtube. En anledning tror jag var att min favoritfamilj Wikström Malmqvist på internet också gjorde videos. Sedan dess har min prenumerationslista växt sig lååååång, som ni ser på skärmdumpen ovan. Här kommer mina 10 favoriter (utan inbördes ordning)!

Familjen Wikström Malmqvist
Denna kanalen följer jag framförallt för att jag blir superinspirerad av Vanjas stil både mode- och inredningsmässigt och så är de världens gulligaste familj med en fruktansvärt ljuvlig unge. 

Jon Olsson
Jag tycker själv det är märkligt att jag gillar denna kanalen så mycket, men jag tror att det har att göra med att deras videos är så jävulskt snyggt filmade, de reser över hela jorden och verkar leva så bekymmerslösa liv. Det är alltså inte för igenkänning jag följer, hehe.

Ida Warg
Denna bruden får mig att vilja äta mer veganskt och ha en positiv syn på livet.

Thomas Sekelius
Det är så jäkla spännande att följa denna unga talangen när han tar över världen. Thomas är rolig, vettig, grym på smink och såklart jäkligt flawless.

Therese Lindgren
En av de svenska giganterna på youtube som gör bäst vloggar. Vettig, driftig och rolig! 

LakiDoris
Typ den roligaste jag vet som gör de mysigaste vloggarna. 

Felicia Bergström
Felicia har det mest underbara skrattet och är en kroppsaktivist med grymma budskap. 

Sabina Decirée
Nu är det ju väldigt svårt att veta men det känns som att Sabina är den som är mest sig själv på youtube, utan några filter liksom. Hon verkar vara en väldigt härlig person!

Nevnarien
Jag älskar att ta del av Elin Keros frilansvardag och hon verkar leva ett väldigt mysigt och härligt liv.

Jonna Jinton
Det jag tycker om mest med Jonna är att hon verkligen gör allt på sitt eget sätt. Hon får mig dessutom att vilja flytta långt ut på landet tillsammans med tusen djur och träffa en fin karl att dela livet med.

Detta inlägget är en del av Emma Sundhs 31 bloggutmaningar att ta sig an i december.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s