5. Jag i en helt annan stil (decut2016)

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade tid att posta detta inlägget igår, men efter en examination i skolan under dagen ägnade jag min måndagskväll med att 1. Titta på sista avsnittet av Westworld, och 2. Titta på hela första säsongen av SKAM. Känns ganska onödigt att tipsa om dessa fantastiska (och redan kända) serier, men herrejävlar vad bra det är.

Hursom, idag kommer alltså både inlägg nummer 5 och 6 i Emma Sundhs decemberutmaning! Låt oss börja med moi i en helt annan stil.

CCI06122016.jpg

Mina föräldrar har precis renoverat deras sovrum, och när mamma rensade ut i garderoberna hittade hon gamla foton på sin gulliga dotter. Låt oss ta en närmare titt på två av dessa och på stilen jag hade då. Är inte helt säker på när klassfotot ↑ är taget, men skulle gissa någon gång i slutet av mellanstadiet.

Här står jag alltså med någon slags topp med puffärmar och flätor bredvid den coolaste bruden i klassen. Alla tjejer bleknade bredvid henne, såklart även jag. Ni ser ju hur ball hon var med magtröja, chocker, kort page och så har jag för mig att hon hade en näspiercing också. Jag minns inte ens vad hon heter, men jag vet att hon började i vår klass någon gång i slutet av mellanstadiet och hon verkade så mycket äldre och mer världsvan än vi andra. Vi var barn men hon var redan en tonåring.

CCI06122016_2.jpg

På denna bilden är jag lite äldre, det måste ha varit någon gång under högstadiet. Förmodligen i sjuan. Luggen är still going strong men jag hade färgat håret mörkbrunt och bar en långärmad nättröja i rött och ett halsband med ett kors på. Inte långt efter detta förändrades min stil ganska radikalt och jag blev någon slags skatepunk-brud (som inte skejtade haha) vars stilideal var Avril Lavigne med converse, bandtröjor, svart ögonskugga och en deppig uppsyn.

Ibland får jag för mig att jag ska klippa lugg, men då tänker jag på dessa bilderna och kommer fort på bättre tankar.

Detta inlägget är en del av Emma Sundhs 31 bloggutmaningar att ta sig an i december.

En reaktion på ”5. Jag i en helt annan stil (decut2016)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s