7. Mitt stökiga hem (decut2016)

IMG_1586.jpg

En rykande färsk bild på kaoset i vardagsrummet just nu. Efter en eftermiddagslektion i skolan fixade jag massa grejer på stan och detta är resultatet från när jag kom hem och hade packat upp ett paket jag beställt från Lagerhaus samt bundit två kransar. Den lilla kransen skymtar ni ovanför tavelväggen, men en närmare bild på den och den andra tänkte jag visa er i dagarna. Nu ska jag städa undan och sedan kolla på Jorden runt på 6 steg!

Detta inlägget är en del av Emma Sundhs 31 bloggutmaningar att ta sig an i december.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s