torsdagsfrukost i nytt porslin

frukostfrukostfrukostfrukostfrukostfrukost

Jag erkänner, jag är besatt av fint porslin. Eftersom jag är priviligerad med ett kök som sväljer extremt mycket av den varan kan jag också köpa nytt ibland. Jag försöker dock vara restriktiv och rensa ut emellanåt.

För bara en stund sedan (blogginlägg i realtid, herregud!) åt jag min torsdagsfrukost i två av mina senaste porslin-inköp. Den djupa tallriken är från Lagerhaus och den prickiga koppen från Indiska. Fina va? Avslutningsvis kommer här ett tips som gör att gröten smakar heaven: 1. koka havregrynsgröt som vanligt, 2. stek små äppelbitar i kanel och kokosolja, 3. häll i äpplena i gröten och rör om, 4. häll över skummad varm mjölk i tallriken du ska äta ur. Smarr. Nu ska jag plugga, hej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s