en klok kvinna sa en gång, ”Fuck den här jävla skiten” och levde sedan lycklig i resten av sitt liv

Namnlöst-1.jpg
bildkällor via pinterest

Några måndagstankar:

☽ Jag har haft en ganska grå dag. Ni vet när ångesten liksom kryper under skinnet på en och något skaver fastän en inte riktigt vet vad det är? Det börjar släppa nu och det ska bli skönt att få gå och lägga sig.

☽ Imorse gjorde jag något jag aldrig gjort tidigare – jag gick upp snortidigt för att träna iw 6.40. Fastän jag bara skulle plugga hemma resten av dagen. Fastän jag hatar att gå upp tidigt. Vilken jäkla seger.

☽ Imorgon har jag redovisning i skolan hela dagen och sedan ska jag lämna in en uppgift i slutet av veckan. Sedan är min sista hösttermin (förhoppningsvis) avklarad. Nästa vecka börjar vårterminen, vilket också är sista terminen på lärarutbildningen. Till sommaren tar jag examen. Jag har inte riktigt fattat det än.

☽ Idag smälte snön bort. Förlåt, men jag tycker det är ganska skönt. Vill kunna cykla och gå obehindrat.

☽ Jag har inte hunnit/orkat göra allting som stod på min lista-att-göra-på-”jullovet”. Men kanske för första gången någonsin känns det inte som ett nederlag. Jag kan ju lika gärna göra alla dessa sakerna de närmsta veckorna, jag har fortfarande tid. Så jäkla skönt att komma till den insikten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s