Veckans lista

f63e3c0543fd01cf74e05a3acd34da72
bildkälla 

Hej gullon. Jag sitter i soffan med dagens första kopp kaffe, lyssnar på lugn musik och sneglar emellanåt bort mot Alice som ligger i sin korg och är så jävla söt som vanligt. Hur är det ens möjligt att vara så söt bara genom att existera? Jag blev iallafall inspirerad av Flora att skriva en veckans lista, här kommer den.

Veckans att göra: 
Börja på vårterminen (aka sista terminen på lärarutbildningen, kan inte sluta tjata om detta tydligen) och läsa sista kursen innan examensarbetet. Min träningsutmaning (som min PT gjort, lol) innebär denna veckan att jag ska träna fyra gånger (det blir nog gym, skivstång, indoor walking och yoga). Och så vill jag börja läsa en ny bok, efter att ha läst ut Stanna.

Veckans tråkiga:
Städa upp kaoset i köket efter fredagskvällen. Jag bjöd in Linnea, Anna, Sanne och Emelie för tacomiddag och förutom det drack vi bubbel och drinkar = svintrevligt! Dagen efter åkte jag till Tomelilla för att fira min brors födelsedag och igår orkade jag bara ta mig hem, ta en två timmars-tupplur i soffan och träna yoga på kvällen. Så idag blir det städning så att jag ens kan laga matlådor inför veckan.

Veckans struktur:
Tänkte börja försöka få till någon slags sovrutin där jag går och lägger mig och går upp samma tid varje dag. Efter något slags jullov har jag vänt lite på dygnet men nu är det dags att vända tillbaka det.

Veckans pepp:
Jag ska se Fyren mellan haven på bio med Maria.

Veckans matlagning: 
Jag ska laga två recept ur häftet Vegan på 21 dagar: Tofupinnar med potatismos och dillsås samt Snabb moussaka.

Veckans sköna:
Att vi bara har två lektioner i veckan, vilken mjukstart på terminen.

Veckans köp: 
Ska gå till Willys alldeles strax och veckohandla. Något annat har jag inte råd med såhär i slutet av fattig-januari.

Veckans oplanerade: 
Helgen är relativt oplanerad vilket känns skönt för då finns det plats för lite spontanitet. Inte för att jag är särskilt spontan, men borde kanske bli?

Veckans blogginlägg:
Denna veckan tänkte jag visa er hur min stockholmshelg innan jul var, några julrelaterade inlägg, nyårsafton, skriva om mina nyårsmål och visa fler bilder från parisresan. Har ni några önskemål på något mer?

Annonser

2 reaktioner på ”Veckans lista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s