★ Veckans lista ★

Namnlöst-1.jpg
Bildkällor via pinterest

Veckans att göra:
Gå i skolan, träna och bli frisk. Bli frisk innan träningen såklart. Igår vaknade jag upp med halsont och har mått kasst sedan dess. Hoppas att det inte bryter ut i en helvetesförkylning och att jag vaknar upp betydligt piggare imorgon.

Veckans tråkiga:
Att jag är sjuk såklart. Så synd om mig. Snälla låt mig vakna frisk imorgon. Snälla snälla snälla.

Veckans struktur:
Är för trött för att ha någon struktur för tillfälligt.

Veckans pepp:
Jag ska boka en klipptid! Äntligen! Har inte klippt mig på över ett år så nu är håret lååååååångt. Är ganska så sugen på den här frillan.

Veckans matlagning: 
Igår lagade jag matlådor inför hela veckan och det blev en sjukt god lasagne och en gryta med ris. På onsdag ska jag dock bli bjuden på mat hos Anna! Under de sista månaderna av förra året började vårt malmögäng med en tradition där någon bjuder på middag en gång i månaden. Så himla mysigt!

Veckans sköna:
Att fattig-januari går mot sitt slut.

Veckans köp: 
Ett gäng räkningar, hurra vad kul. Och så ska jag unna mig en bukett med tulpaner.

Veckans oplanerade: 
Ännu en oplanerad helg vilket faktiskt känns väldigt skönt.

Veckans blogginlägg:
Alltså lol på mitt svar på denna punkten förra veckan? Trodde tydligen att jag skulle skriva tusen inlägg. Tänkte vara lite mer realistisk denna veckan och planerar att skriva (minst) 3 inlägg förutom detta. Stockholmhelg och julinlägg kommer lastat!

En reaktion på ”★ Veckans lista ★

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s