★ helgen ★

Innan min förkylning bröt ut (igen….) hade jag en så himla fin helg. I fredags gick jag på mitt favorityogapass med Maria och efteråt åt vi burgare på Veganbar. MYZ.

Processed with VSCO with hb2 preset

På lördagen mötte jag upp Joanna klockan två utanför Moderna Muséet.

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi skulle kika på Francesca Woodman-utställningen. Nu ska jag inte låtsas som att jag kan någonting om konst, men jag tyckte väldigt mycket om den. Hur hon använde sin egen kropp i sitt uttryck, bildernas format och att nästan alla bilder var svartvita.

Processed with VSCO with hb2 preset

Denna väggfärgen var fantastisk och jag måste ha en vägg i den färgen någon gång i livet.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Rekommenderar verkligen ett besök.

Efteråt promenerade vi hem till mig och gjorde ett stopp i mataffären på vägen där vi köpte ingredienser till halloumitacos. Resten av kvällen spenderade vi i soffan och jag fick en uppenbarelse när jag insåg att mormorn i En prinsessas dagbok är samma person som huvudrollen i Sound of Music. MIND. BLOWN. Förstår inte hur jag inte kan ha kopplat det tidigare. En superfin dag och helg, hursom!

Annars då?
★ Jag har fått ett vikariat på min praktikskola (som jag älskar, ni vet) och ska hänga där två förmiddagar i veckan från och med nästa vecka fram till terminslutet i juni. Och vet ni vad det bästa är? Att det är samma klass som jag hade en termin förra våren. Det är så magiskt!
★ Alice har ögoninflammation men idag var vi hos veterinären och nu ska hon få ögondroppar tills hon (snart hoppas jag) är bättre. Hon ser så ynklig ut med sitt inflammerade lilla öga.
★ Just nu är jag mitt uppe i min sista termin på lärarutbildningen och pluggmotivationen är för tillfälligt obefintlig. Samtidigt vill jag såklart göra mitt yttersta för att göra färdigt mina kurser nu så att jag kan ta examen och känna mig helt färdig i juni. Noll motivation i kombination med kurser som nästan bara består av självstudier är en kombo som fungerar sådär. Men nu börjar det bli dags att skärpa sig, så från och med imorgon ska jag strukturera upp både mig själv och plugget. Önska mig lycka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s