jag har rymden och blommor på väggarna

fredag

Hej och god måndagsmorgon. Vill ni se två (egentligen tre) saker som är nya som hänger på mina väggar?

fredag

Dessa rymdaffischerna hänger i vardagsrummet och jag är mycket förtjust i färgkombinationerna som går så fint ihop och med resten av rummets färger. Jag laddade ner bildfilerna från NASA’s hemsida och sedan hjälpte min gulliga pappa mig att skriva ut dem på stort papper. De hänger på en vägg jag bara ser när jag går ut på balkongen så det blir som en glad överraskning varje gång.

fredag

Blommorna tillhör en kimono som hänger i sovrummet och gör mig glad varje dag.

fredag

Den kommer från Zara och jag älskar den.

2 reaktioner på ”jag har rymden och blommor på väggarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s