vissna

vissna tulpanervissna tulpanervissna tulpanervissna tulpanervissna tulpaner

Idag får dessa vissna tulpanerna pryda denna platsen på internet. Jag har också känt mig lite vissen idag. Vet inte om det beror på pollenallergi, vårdepp, stundande mens eller livet generellt. Men jag försöker att stanna kvar i känslorna istället för att fly med diverse förströelser. Det är ju inget farligt att må dåligt en stund, så länge det går över. Efter en tupplur, långpromenad i solen med Alice, städning och disneyfilm känns det lite bättre.

Det är kanske inte så konstigt att humöret är svajigt just nu heller. Jag är inne på min andra vecka i examensarbetet och även om det går bra så känns det motigt att plugga en endaste sekund till. Samtidigt är jag livrädd inför tanken att inte plugga längre. Att ta examen, söka och ”få” ett jobb, bli vuxen på riktigt. Jag förstår såklart att det är såhär det är meningen att det ska vara, det är rätt steg. Men det blir inte mindre läskigt för det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s