blommor blommor blommor

tulpaner och pionertulpaner och pioner

Nämen hej! Kul att just du ville kika in på denna lelle bloggen denna tidiga kväll (eller när du nu läser). Jag ville mest visa dessa lyckopiller som står på mitt soffbord. Tulpaner och pioner, är det inte de vackraste blommorna ändå? Just nu är det säsong för båda, om än sluttampen för tulpanerna. Lyllos mig som älskar skiten.

tulpaner och pioner

Här är en annan vy som gör mig glad. Blommor är fan livet. Nu ska jag alldeles strax cykla till träningen. Skivstång intervall, hjälp. Ska lägga på ytterligare en vikt idag på min stång FÖR JAG SKA BLI STARK. Herrå!

2 reaktioner på ”blommor blommor blommor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s