fredagsshoppingen

Herregud, har så mycket fredagsfeeling idag. Härligt! Om jag ska vara helt transparent har jag lyssnat på Despacito ungefär fem gånger på raken nu. Känns kanske inte supercoolt att avslöja, men jag börjar känna mig för gammal för att försöka vara cool. Hellre svänga lite på höfterna hemma åt en radiohit än att låtsas som att jag bara lyssnar på svår musik. Gick även och veckohandlade med en dramaten för en stund sedan. Jag och tanterna forever ♡

Eftersom det är fredag kändes det lämpligt att klicka hem några nya skatter jag trånat efter. För det vet väl alla, att fredagar är den bästa shoppingdagen? Hehe. Vill ni se vad jag köpte på www?

kimono

Jag skickade ett sms till Maria igår och frågade ”E denna för galen för mig???” och hon svarade ”Nej inte alls!!!!!! Köp!!!!!”. Så då gjorde jag det. Från Zara! Försöker bli lite mer *färgstark* och tänker att denna kanske till och med är så fin att jag tar examen i den.

skor

Efter att ha sneglat drömskt på Marias fötter den senaste tiden, tog jag mig äntligen samman och beställde ett par egna rosa skor från H&M. HUR FINA?!

0503473001_1_100011.jpg

Örhängen från & Other stories i form av en blixt och en stjärna. Vill tydligen ha alla naturfenomen i mina öron.

Nu ska jag plugga i någon timme innan jag tar tåget till Tomelilla. Ska hänga med mina föräldrar och fotografera bröllop imorgon. Hoppas er helg också blir ljuvlig! ♡

Annonser

En reaktion på ”fredagsshoppingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s