just nu

18645560_1218872064888832_8684770085530763264_n.jpg

Jag dricker kaffe med fönster och balkongdörr på glänt och soundtracket från Lejonkungen 2 ur högtalarna. I tisdagskväll lämnade vi in vår examensuppsats och på tisdag har vi sista seminariet. Nästa vecka tar jag examen. På lördagen ska jag och Linnea har examensfest tillsammans (hon tar också examen, från socionomutbildningen) och det ska bli så sinnesjukt roligt. Förstår inte riktigt var denna sista terminen tog vägen men nu är jag snart på andra sidan av lärarutbildningen. Ikväll kommer Maria och Linnea hit och vi ska inviga min nya grill på balkongen och boka en resa i sommar. Fan vad fint.

Längtar tills jag kan lägga mer tid på denna platsen. Vi hörs på andra sidan examen hörrni, då har jag sommarlov i åtminstone två månader innan jag förhoppningsvis har kirrat mitt första lärarjobb. ★★★

Annonser

2 reaktioner på ”just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s