☼ sommarlov ☼

19379323_1393652770721070_9093638271891668992_n.jpg

Jaa hörrni, var ska en börja efter att det har varit tyst här inne så länge. Jag har sommarlov! Eller har en verkligen det när en har tagit examen? Jag låtsas att jag har det iallafall. Fast vet ni vad. Eftersom jag är lärare nu kommer jag ju ha sommarlov så jäkla många gånger till! Lyxen i det. Och såklart välförtjänt i den branschen.

Jag börjar verkligen komma in i semesterlunken nu. Går och lägger mig sent och vaknar sent. Stressklumpen i halsen och magen börjar upplösas. Jag känner mig inte lika jagad. Det är svårt att på riktigt förstå att jag är på andra sidan utbildningen nu. Att jag inte ska till skolan som vanligt till hösten. Jag vet ju typ inget annat än att plugga, jag började en termin efter gymnasiet och har fortsatt sedan dess. Det har varit tryggt och något jag vet hur det går till. Att däremot komma ut i arbetslivet känns betydligt mer läskigt men det är verkligen dags nu. Och vet ni vad? Jag har fått jobb! Ett vikariat på ett yrkesgymnasium som ligger ett stenkast från där jag bor. Jag har skrivit på kontrakt och träffat kollegor och det känns helt rätt. Är så lycklig över det. Men mer om det, och om mycket annat som har hänt kommer snart tänker jag. För nu vill jag komma igång med bloggandet igen. Gillar ju verkligen denna platsen. ★★★

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s