sommarbukett

sommarbukettsommarbukettsommarbukettsommarbukettsommarbukettsommarbukettsommarbukett

Oj, glömde bort att blogga igen. För att snabbt komma på banan igen kommer här några bilder på en sommarbukett jag köpte för ett par veckor sedan när jag och Maria var på Floristas utförsäljning inför sommaren. Så fin.

Mår ni bra? Jag är mitt uppe i en sommarrensning här hemma och försöker att sluta vara så jäkla sentimental när det gäller grejer. Om jag aldrig har använt en kokbok, alltså aldrig sedan jag köpte den på gymnasiet, då borde jag kanske inte behålla den? Orimligt beteende. Annars sysselsätter jag mig med träning, långa promenader med Alice och solande på balkongen. Rätt gött faktiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s