start where you are. use what you have. do what you can.

pintyy.jpg
bildkällor via pinterest

Det är augusti och min sista lediga vecka innan jag börjar jobba. I torsdagsnatt kom jag hem från världens bästa resa och på lördagen vaknade jag upp med en vidrig förkylning som har gjort att jag legat däckad i princip sedan dess. Nåväl, det är nog inte helt dumt att jag tar det väldigt lugnt fram tills jobbet börjar. Och jag börjar redan känna mig bättre.

Eftersom jag från och med nästa onsdag kommer hänga på en arbetsplats hela dagarna bestämde jag mig för att anlita en hundrastare som kan hänga med Alice några timmar varje dag. Igår var första dagen och det var tydligen en succé, ”känns som att hon aldrig gjort något annat än att vandra och umgås med en flock hundar!”. Jag är så glad! Och stolt över min lilla räv. Nu ska jag bara ignorera/hantera min prestationsångest (rubriken är mitt nya mantra) och bli helt frisk, sedan är jag redo att inleda ett nytt kapitel i livet nästa vecka. Jag börjar känna mig redo. Men hörrni, min ambition är att blogga ikapp allt (åtminstone mycket) jag inte visat er innan dess. Vi får se hur långt jag hinner. ♡

En reaktion på ”start where you are. use what you have. do what you can.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s