det jag är, är något värt. mitt liv är ett liv värt att leva. det jublar, det rasar, det smärtar, det kvider. annars vore jag inte jag.

pintereeest.jpg
bildkällor via pinterest

Det är måndag och jag har haft en så himla bra helg. Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med Maria och Anne, och först åt vi dödsgoda burgare på Veganbar och sedan avslutade vi kvällen med ett glas bubbel på Nyhavn. På lördagskvällen hängde Maria här och vi åt halloumitacos, drack rödvin, kollade på Sex and the city och rensade bland mina lådor i säkert två timmar. Fyfan vilken befrielse. Bra med en bästis bredvid som är brutal i sitt rensande, hjälper när jag är sentimental bland onödiga prylar. Söndagen inleddes med Pridefrukost hemma hos Linnea med massa fint folk och sedan gick vi i paraden såklart. Så fin söndag och helg överlag. Lyllos mig dessutom som fick hänga med Maria tre dagar i sträck. Eller till och med fyra insåg jag nu, eftersom vi var i Köpenhamn i torsdags. Bilder från Köpenhamn och Malmö Pride kommer inom kort. Lovar!

Idag har jag sovit länge, veckohandlat, städat kylskåpet (det var välbehövligt), lagat spenatpaj och tittat på det nya avsnittet av GoT (är fortfarande i chock). På onsdag börjar jag jobba och det känns helt okej. Nervöst, men okej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s