där står du och duger precis som du är

pintyyy
bildkällor via pinterest

Det är tisdag och jag är inne på min andra arbetsvecka på mitt nya jobb. Jag är så oerhört lättad över att det fina intrycket jag fick på arbetsintervjun visade sig stämma och jag trivs bara bättre för varje dag som går. Längtar tills jag får träffa eleverna nästa vecka och försöker vänja mig vid att klockan ringer vid sex varje morgon. Men alltså, vilken ynnest att lyckas hamna på ett ställe en trivs på redan på sitt första jobb. Jag är så glad för det.

I helgen fotograferade jag mitt sista bröllop (och fotouppdrag generellt) på ett ganska bra tag. Jag har inte tagit på mig fler bokningar och tänker ta en paus på obestämd tid. Det känns tråkigt att erkänna för mig själv att min passion för fotograferande har svalnat och jag vill verkligen inte att det ska försvinna, utan hoppas snarare att den ska komma tillbaka när jag låter det vila en stund. Nu vill jag fokusera på läraryrket fullt ut och tiden utöver det vill jag lägga på andra saker. Det känns bra och rätt. ★★★

Ps. Idag hade vi heldagsutbildning på jobbet tillsammans med två andra skolor, och det visade sig att en av lärarna på plats hade jag haft som vikarie på högstadiet. Loop of life osv.

SparaSpara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s