helgtjatet

21149127_1089777854489915_7420881920373817344_n.jpg

HALLOJ. Vilken klyscha men h e r r e g u d vad jag önskar att denna helgen (alla helger) var längre. Precis när jag hade hunnit komma ner i varv var det dags för måndag igen. Men på det stora hela var det verkligen en toppenhelg. I fredags gick jag först på aw (min första riktiga!!!) med jobbet på St Gertrud och sedan cyklade jag till en uteservering på Gamla Väster där jag mötte upp Maria, Linnea och Sanne för något glas cava till innan jag cyklade hem till min lilla räv. På lördagen upplevde jag för första gången någonsin kanske att trots helg och sovmorgon så vaknade jag tidigt. Vilken sjuk känsla. Vid lunch mötte jag upp Maria och Linnea på ABSmåland för att fika och sedan gick jag i ungefär tio tusen affärer med ungefär en miljard människor. Påminn mig gärna att inte gå på stan en löningslördag fler gånger, var helt slut efteråt. På kvällen hängde jag i soffan och lyxade till det med ostbricka och ett glas rött. Söndagen innehöll tvätt, städning, veckohandling och matlagning inför veckan. Den perfekta helgen med lagom aktiviteter för denna bruden.

Och så var det ny vecka och jag får väl erkänna att jag längtar redan tills det är helg igen. Tre dagar kvar, heja!

Ps. Spontanpiercade mig även i örat i lördags, tack för att ni *tvingade* mig kompisar ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s