lyxvarianten av söndagspizzan

kantarellpizza

Nu förstår jag att ni har legat sömnlösa och funderat över ifall det blev någon kantarellpizza i helgen. Och det blev det! En lyxigare variant av söndagspizzan och jag vågar nog påstå att jag hade den godaste matlådan dagen därpå på jobbet. Om någon är intresserad av receptet finns det hos Tuvessonskan!

kantarellpizza

Idag är det tisdag och jag har haft en bra dag på jobbet efterföljt av ett svettigt skivstångspass. Jag kan bli så tacksam för ångestfria dagar som egentligen inte innehåller något särskilt förutom härliga kollegor, gulliga elever, ett telefonsamtal med mamma, ett bra träningspass och en hund som är så söt när hon sover att jag vill äta upp henne. Ofta kräver jag inte mer än så.

SparaSpara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s