a new day is on the horizon

lördagsbukett

Gissa hur glad och tacksam jag är över att jag inte börjar jobba idag, som så många andra, utan börjar först på torsdag? Känns ljuvligt att starta vårterminen med en superkort arbetsvecka.

lördagsbukettlördagsbukett

Visst är buketten vacker? Jag köpte den på Florera i lördags och den gör mig glad varje gång jag ser den här hemma. Får mig att tänka på vår och sol.

lördagsbukettlördagsbukettlördagsbukett

Idag har jag sovit länge, promenerat med Alice i kylan, rensat och städat, sett färdigt Parenthood (klämt 6 säsonger under jullovet), lipat och känt kämparglöd efter Oprahs tal och yogat. Jag har joinat Adrienes 30 dagars yoga och det är fantastiskt. Nu ska jag äta lasagne och efter det fortsätta rensandet och städandet här hemma. Hjärtat känns lite lättare för varje sak som ryker. Hoppas er måndag varit mjuk och fin ★★★

Annonser

En reaktion på ”a new day is on the horizon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s