hej.

hej.jpg
bildkällor via pinterest

Hej. Det var länge sedan. Imorgon börjar jag jobba igen efter mer än två veckors jullov. Jag har verkligen hunnit varva ner och ladda batterierna inför en ny termin. Plöjt igenom flera serier och filmer, sovit mycket, ätit gott, firat jul och nyår och funderat en hel massa. Det var minst sagt en intensiv hösttermin och jag vill verkligen göra allt i min makt för att få en bättre balans mellan jobb och fritid framöver. Livet handlar ju inte bara om jobb och prestationer, vilket är självklart men lätt att glömma bort emellanåt. Jag håller på att fila på mina nyårsmål som även berör detta, tänkte visa er när jag är färdig.

Något jag ägnat större delen av lovet till är att rensa här hemma. Rensa rensa rensa. Jag såg hela netflixserien Konsten att städa med Marie Kondo under en kväll och nu vill jag använda KonMari-metoden här hemma. När jag är stressad eller inte mår bra av någon anledning så lägger jag minimal ansträngning på att ha det fint hemma. Det gör inte direkt att jag mår bättre. Så nu vill jag dra ner på antalet saker jag äger, organisera på ett genomtänkt sätt och försöka få lite mer harmoni i mitt hem. Det känns bra.

Jaha. Då var det bara den lilla detaljen att bli tillräckligt trött så att jag somnar snabbt och kan vakna relativt pigg imorgon. Lol, vaknar aldrig pigg. Men jag ser faktiskt fram emot att börja jobba igen. Det ska bli kul. ★★★

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s