palla random folk nu är det vi

J ♡

Första arbetsveckan är till sin ända. Jag var två dagar inne på kontoret och jobbade hemma på fredagen, så det var inte direkt en jobbig vecka. Jag och min närmsta kollega J storstädade och möblerade om kontoret och nu ser jag faktiskt fram emot att börja höstterminen på riktigt. I torsdags introducerade jag ett gäng nyanställda och jag fick en riktigt bra magkänsla av gruppen. Detta kommer bli bra.

På fredagskvällen mötte jag upp ett gäng kollegor och hade en slags inofficiell kickoff. Kramar och frågor om hur sommaren hade varit. Vi åkte Flotten i kanalen, drack vin och shots som hette äppelpaj och dumle på Shotbaren och dansade dansade dansade på Paddys. Kände mig ung bland alla kostymnissar som skakade höfterna till olika pophits. Ofta kan jag känna att åldern jag befinner mig i nu är som ingenmansland. Varken ung, som tjejerna jag såg på festivalen igår med cider i handen och vingliga ben i stuprörsjeans, och inte heller vuxen-vuxen, som kommer in på Paddys utan att bli tillfrågad av vakten hur gammal jag är.

Det var en väldigt trevlig kväll. En kväll med ärliga samtal och en skymt av vem man är på riktigt, inte bara på jobbet. Att känna att jag kan vara mig själv, fullt ut, i ett sådant sammanhang är mer än jag kunde hoppas på innan jag klev in i arbetslivet för lite mer än två år sedan.

Helgen har känts lång, inte på ett långtråkigt vis utan jag har känt att jag har haft tid att både hitta på roliga saker men samtidigt vila upp mig. Den bästa kombinationen. Igårkväll släpade jag mig upp från soffan och träffade Maria och Johanna på malmöfestivalen för mat och Little Jinder. Hade nästan glömt hur mycket jag älskar konserter. Jag har också nästan sett klart båda säsongerna av Pose, en serie om framför allt transpersoner i New York på 80- och 90-talet vars värld utgörs av gemenskapen inom balkulturen och konsekvenserna av HIV/Aids-epidemin och skräcken för allt som är annorlunda. En serie som känns, vilket jag älskar. Se den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s